Slovensko
Menu

WELLNESS HOTEL PATINCE hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Patince 431, 94639 PATINCE
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
WELLNESS HOTEL PATINCE
"Wellness hotel Patince je miesto pre všetkých, ktorí hľadajú útočisko od uponáhľaného sveta. Je to miesto, kde si odpočiniete od denných starostí a dokonale zrelaxujete. Blahodarné účinky liečivej vody z patinských prameňov si môžete vychutnávať celoročne v 3 vnútorných bazénoch, a počas letných mesiacov aj v 10 vonkajších. Po kúpeli sa môžete príjemne zohriať v jednej z 5 sáun. Úplné uvoľnenie a relax vám zabezpečí široký výber masáží, zábalov a spa procedúr vo wellness centre. Wellness Hotel Patince ponúka ubytovanie v 2 lôžkových izbách typu štandard až po 6 lôžkový apartmán. Pre najmenších návštevníkov je pripravený animačný program, detský kútik a maskot Flippy. Rodičia môžu využiť romantické nočné kúpanie každý piatok a vychutnať si chvíľku oddychu pre seba."
Cyklistika
Tenisový kurt
Minigolf
Golf
Wellness
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet Klimatizácia TV Wellness Bazén Reštaurácia Vhodné pre domáce zvieratá

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko