Slovensko
Menu

BOMBOVO CESTOVNÁ KANCELÁRIA  

Novozámocká 230, 94901 NITRA
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
BOMBOVO CESTOVNÁ KANCELÁRIA
Platba za pobyt v cestovnej kancelárii BOMBOVO CESTOVNÁ KANCELÁRIA. Bombovo je cestovná kancelária, ktorá sa špecializuje na tábory, školy v prírode a akcie pre deti už 20 rokov. Všetky programy sú zostavované profesionálmi tak, aby deťom prinášali nové poznatky, cibrili ich zručnosti a zároveň boli pútavé a zábavné. Prispôsobované sú veku detí, ich schopnostiam a záujmom. Dbajú tiež o to, aby deti viedli k pravým hodnotám ako priateľstvo, tímový duch, spolupráca, čestnosť, pravda. Naša ponuka je široká a animačné programy majú rôzne zameranie. Najmenší návštevníci vkĺznu do sveta rozprávok, starší zas môžu rozvíjať kreatívne či športové zručnosti, pre prírodných nadšencov sú určené programy zamerané na aktivity na čerstvom vzduchu či starostlivosť o zvieratá.
Aktivity pre deti
Animačný program

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
https://www.bombovo.sk
0905228789

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko