Slovensko
Menu

HOTEL KORMORÁN hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Pri hrádzi 33, 93101 ŠAMORÍN
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
HOTEL KORMORÁN
Hotel Kormorán, Šamorín – Čilistov sa nachádza neďaleko Gabčíkovskej zdrže na brehu Dunaja vzdialený len 20 km od Bratislavy. Hotel Kormorán v Šamoríne je situovaný do tichého prostredia na brehu Dunaja. Okrem ubytovacích a stravovacích služieb ponúkame možnosť organizovania konferencií, kongresov, seminárov, školení, výstav, ako aj svadieb a rôznych firemných či rodinných osláv. K prednostiam hotela rozhodne patrí areál s krásnym parkom s rozlohou 20ha a široká paleta športovísk. Nesmieme zabudnúť ani na celoročne otvorené wellness a fitness centrum, poskytujúce možnosť relaxácie. Súčasťou hotela je i prístav s botelom, ktorý poskytuje vodným turistom, cyklistom ako aj ostatným klientom oázu ticha a pohody. V ponuke máme aj plavby loďou, trasu a dĺžku plavby si každý klient zvolí sám. Hotel Kormorán Vám ponúka komfortné ubytovanie v 6 jednoposteľových a 49 dvojposteľových izbách s možnosťou prístelky. Jeho celková kapacita je 172 lôžok. Pre náročnejších hostí sú pripravené apartmány. K štandardnému vybaveniu každej z nich, okrem vlastnej kúpeľne s WC, patrí aj TV prijímač, internet na izbách, minibar, trezor, sušič vlasov a samozrejme room service (na požiadanie zabezpečenie prania a žehlenia a iné požiadavky) Návšteva Hotela Kormorán ponúka jedinečnú príležitosť ochutnať regionálne kulinárske špeciality, ktoré sa pripravujú v modernej kuchyni s kapacitou až 1000 porcií za deň. Pochutnajte si na rôznych druhoch mesačných kuchýň, ktoré sa počas celého roka striedajú, okrem základného jedálneho lístka.
Cyklistika
Kúpalisko
Kultúra
Tenisový kurt
Golf
Wellness
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet Klimatizácia TV Wellness Reštaurácia Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko