Slovensko
Menu

PENZIÓN ZOBORSKÁ hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Dolnozoborská 8, 949 01 NITRA
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
3362159
PENZIÓN ZOBORSKÁ
Penzión Zoborská Nitra *** kombinuje unikátnu polohu v meste Nitra s príjemnými, útulnými izbami a výbornými službami. Ubytovanie v Nitre vo výbornej lokalite. Hostia majú k dispozícii zabezpečené uzavreté súkromné parkovisko strážené videozáznamom. Izby Penziónu Zoborská Nitra *** sú priestranné, útulne zariadené a pohodlné. Ochotný a priateľský personál sa o Vás postará počas celého Vášho pobytu. Ubytovaní hostia majú každé ráno pripravené chutné a bohaté raňajky formou švédskych stolov. Penzión má k dispozícii 11 klimatizovaných izieb s balkónmi a terasami a 1 apartmán, celková kapacita je 25 lôžok. Pýchou Penziónu Zoborská Nitra *** sú izby s výhľadom na Nitriansky hrad, vrch Zobor či do našej záhradnej reštaurácie. Penzión Zoborská Nitra *** je ideálnym miestom pre obchodných cestujúcich ako aj turistickú klientelu. Budeme poctení Vašou návštevou.
Turistika
Cyklistika
Kultúra
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet Klimatizácia TV Wellness Reštaurácia Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko