Slovensko
Menu

ESPLANADE ENSANA HEALTH SPA RESORT hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Kúpeľný Ostrov, 92101 PIEŠŤANY
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
ESPLANADE ENSANA HEALTH SPA RESORT
Kúpeľný rezort Danubius Health Spa Resort Esplanade je štvorhviezdičkový wellness hotel v Piešťanoch. Tento moderný komplex postavený v roku 1980 prešiel v posledných rokoch rozsiahlou rekonštrukciou. Nefajčiarsky hotel v srdci Kúpeľného ostrova sa zameriava na starostlivosť o zdravie. Spolupracuje s vynikajúcim centrom Balnea Health Spa, ktoré ponúka široký výber unikátnych terapeutických a relaxačných procedúr. Ponuka hotela zameraného na starostlivosť o zdravie je naozaj pestrá, od kúpeľov a wellness pobytov až po športové aktivity, konferencie, či vynikajúcu kuchyňu a zábavu. Úhradu Edenred kartou akceptujeme na objednané kúpeľné pobyty vrátane stravy a procedúr, hotelové ubytovanie, doobjednanú plnú penziu a polpenziu. Ostatné služby je nutné uhradiť inou formou – v hotovosti alebo platobnou kartou.
Cyklistika
Kúpalisko
Wellness
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet Klimatizácia TV Wellness Bazén Reštaurácia Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko