Slovensko
Menu

HOTEL MOST SLÁVY hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Ul. 17. novembra 11, 914 51 TRENČIANSKE TEPLICE
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
HOTEL MOST SLÁVY
Hotel Most Slávy je situovaný v centre historického centra známeho kúpeľneho mesta Trenčianske Teplice. Nesie meno po neďalekom Moste slávy, spájaného s prestížnym filmovým festivalom Art Film, ktorý každoročne pritiahne tisícky milovníkov filmového umenia. Hotel je správnou voľbou pre návštevníkov hľadajúcich oddych v uvoľnenej atmosfére, s vynikajúcim jedlom a komfortným ubytovaním. Hotel ponúka širokú škálu liečebných procedúr a wellness služieb, k dispozícii sú sauny, vírivá vaňa či bazén. Hotel sa nachádza priamo na okraji krásneho kúpeľného parku, vhodného na šport aj relax. V blízkosti nájdete mnoho možností na využitie voľného času ako tenisové kurty, minigolf, vonkajšie bazény alebo množstvo turistických chodníkov.
Turistika
Cyklistika
Kúpalisko
Kúpele
Kultúra
Tenisový kurt
Minigolf
Wellness
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet TV Wellness Bazén Reštaurácia Upratovacie služby Vhodné pre domáce zvieratá

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko