Slovensko
Menu

PLAVECKÁ AKADÉMIA ŠUSTEKOVA  

Šustekova 1-3, 85104 BRATISLAVA
WA4830495
PLAVECKÁ AKADÉMIA ŠUSTEKOVA
Plavecká akadémia vznikla na Šustekovej ulici v priestoroch bytového domu, ktoré sme zrekonštruovali. Od šiestich mesiacov do troch rokov s deťmi plávajú rodičia, od troch rokov ide o plavecké kurzy s inštruktormi, v bazéne môžu cvičiť aj budúce mamičky. Na rozdiel od iných bazénov je naše centrum špecifické využívaním technológie slanej vody. Mierne slaná voda (s koncentráciou od 0,4 - 0,5 %) je pre používanie v bazénoch omnoho komfortnejšia, než "pravá" morská voda a plávanie v slanej vode je zdravšie a bezpečnejšie. Plavecké stredisko Šustekova je vybudované najmä pre deti, a kvalitu vody s teplotou nad 31°C si prísno strážime. V našom centre sa detičky po každej plaveckej výuke zohrejú a vysušia v „detskej saune“, ktorá je výbavou rovnaká ako dospelácka, avšak teplota v nej je okolo 50°C.
Aktivity pre deti
Parkovanie Bazén

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko