Slovensko
Menu

APARTMÁNY PEMMEVA  

Vyšná Boca č. 60, 03234 VYŠNÁ BOCA
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
3455725
APARTMÁNY PEMMEVA
Apartmány Pemmeva Vám ponúkajú ubytovanie v novozrekonštruovanej drevenici so štýlovým vybavením v obci Vyšná Boca. Ubytovať sa môžete v dvoch samostatných apartmánoch s celkovou kapacitou 12 osôb, teda každý apartmán ubytuje 6 hostí. V každom apartmáne nájdete krbovú piecku, ktorá Vás príjemne zahreje a navodí príjemnú rodinnú atmosféru. V apartmáne č. 1 (na prízemí) sa nachádza jedna trojlôžková spálňa a jedno samostatné lôžko je v obývacej miestnosti. V apartmáne č. 2 (v podkroví) nájdete dve dvojlôžkové spálne. V oboch apartmánoch je obývacia miestnosť s televízorom a priestrannou pohovkou, ktorá slúži ako prístelka pre dve osoby a kuchyňa vybavená elektrickým sporákom, elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, kávovarom, chladničkou, mrazničkou, umývačkou riadu, toastovačom, waflovačom a smoothie makerom. Pre hostí je taktiež k dispozícii zdarma káva, čaj, cukor a malá sladkosť. Samozrejmosťou oboch apartmánov je kúpeľňa s toaletou, bezplatné WiFi pripojenie a parkovanie priamo pri ubytovaní. Pre deti je pripravená detská postieľka, detská jedálenská stolička, vanička, nočník a hračky. Vo dvore sa nachádza altánok s grilom a ohniskom. Kotlík a drevo je k dispozícii. Pre deti je vo dvore k dispozícii drevený domček s hojdačkami a šmýkačkou, trampolína. V obci sa nachádza malý obchod so základnými potravinami, v lete si v obchode môžete taktiež kúpiť točenú zmrzlinu. Požičovňa elektrobicyklov je priamo v obci. Len 5 minút autom je reštaurácia a pekáreň Stará zvonica. Vyšná Boca je pôvodnou baníckou obcou a je obklopená nádhernou prírodou, kde sa môžete zrelaxovať a načerpať novú energiu. Okolitá príroda Vám ponúka taktiež možnosť turistiky, zberu lesných plodov a hubárčenia. Turistom odporúčame sa vydať naprieč chráneným pásmom TANAP-u a ďalej do Ďumbierskych a Kráľovohorských Tatier, na Čertovicu, Ďumbier, Lajšrtoch či Chopok. Pre milovníkov cykoluturistiky je v okolí veľa značených trás. V letnom období sa schladíte v Aquaparku Tatralandia alebo v Thermal Parku Bešeňová. V zime si skvele zalyžujete na lyžiarskom stredisku Bačova Roveň, ktoré je priamo v obci a je vzdialené len 300 metrov. Lyžiarsky vlek vás vyvezie až do výšky 1350 m.n.m, ktorá ponúka nádherné výhľady na okolitú prírodu a Vysoké Tatry. V obci je situované taktiež ihrisko s umelou trávou a preliezky pre deti.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Kultúra
Tenisový kurt
Golf
Wellness
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet TV Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko