Slovensko
Menu

DENNÉ TÁBORY.SK  

Martinčekova 13, 82101 BRATISLAVA
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
3563839
DENNÉ TÁBORY.SK
Občianske združenie Preliezka sa už 16 rokov venuje organizovaniu denných detských táborov v Bratislave a blízkom okolí. Najväčšou výhodou denných táborov je fakt, že svoje ratolesti máte neustále pod kontrolou. Večer ich máte doma a môžete sa im venovať! Denné detské tábory sú medzi deťmi a rodičmi veľmi obľúbenými voľno časovými aktivitami počas školských prázdnin. O ich obľúbenosti medzi deťmi svedčí aj skutočnosť, že množstvo z nich sa k nám opakovane vracia. Náš seriózny prístup a skúsenosti dávajú záruku na šťastne prežité chvíle detí, dni plné pohody a krásnych detských zážitkov. Našou vizitkou sú aj veľmi pozitívne reakcie rodičov, ktorých deti naše tábory už navštívili. Individuálny prístup je pre nás samozrejmosťou, vzájomnou komunikáciou vieme vyriešiť akékoľvek individuálne požiadavky rodičov, či ich detí počas pobytu v našich táboroch.
Aktivity pre deti
Animačný program

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko