Slovensko
Menu

PENZIÓN ZELENÝ DOM  

Mierová 85, 98201 TORNAĽA
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
3586875
PENZIÓN ZELENÝ DOM
Celoročne obývateľný Penzión Zelený dom sa nachádza blízko centra mesta Tornaľa smerom k známemu letnému plážovému kúpalisku. Na Gemeri turistov láka svojimi krásami ojedinelá krasová oblasť Slovenský kras, ktorému dominuje Zádielska tiesňava. V národnej prírodnej rezervácii Domické škrapy vedie náučný chodník, na ktorom je bohatý výskyt povrchových a podpovrchových krasových javov ako škrapy, krasové jamy, priepasti, jaskyne (Líščia diera, Čertova diera, Domica, Stará Domica). Z historických pamiatok je najznámejší hrad Krásna Hôrka, kaštieľ Betliar upúta prírodným parkom so vzácnymi drevinami. V Rožňave môžete obdivovať zo Strážnej veže historické centrum, história baníctva je ukrytá v Baníckom múzeu. V zime si zalyžujete pri obci Vyšná Slaná a na zjazdovke pri obci Rejdová.
Turistika
Cyklistika
Kúpalisko
Kúpele
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet TV Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko