Slovensko
Menu

UBYTOVANIE NAĎKA  

Somolického 790/52, 03901 TURČIANSKE TEPLICE
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
3597080
UBYTOVANIE NAĎKA
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia. Príjemný rodinný penzión Naďka so samostatným vchodom vás očarí veľkou záhradou kde môžete za priaznivého počasia tráviť čas rôznymi činnosťami ako aj grilovaním kulinárskych dobrôt. Rodinný štýl penziónu vám poskytne tri komfortné, priestranné, krásne a moderne zariadené izby, ku ktorým máte k dispozícii dve kúpelne a jednu samostatnú kuchyňu na prípravu vašich obľúbených jedál a maškŕt. Ubytovanie Naďka je len 5min od známeho Aquaparku v Turčianskych Tepliciach a to je jedným z dôvodov prečo je to fantastické miesto na strávenie rodinnej dovolenky v akomkoľvek období roka. V každom ročnom období môžete tráviť čas inak. V lete pri bazéne v aquaparku alebo na mestskom kúpalisku v Turčianskych Tepliciach.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Kúpele
Kultúra
Tenisový kurt
Wellness
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet TV Wellness Bazén Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko