Slovensko
Menu

APLEND CITY HOTEL PERUGIA hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Zelená 5, 811 01 BRATISLAVA
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
APLEND CITY HOTEL PERUGIA
APLEND CITY HOTEL PERUGIA je 3* hotel nachádzajúci sa priamo v centre Bratislavy, v mestskej časti Staré Mesto, priamo na Zelenej ulici, ktorá vedie až na Hlavné námestie s Rolandovou fontánou. Hotel ponúka moderné a komfortné izby so všetkým moderným hotelovým vybavením. Poloha hotela patrí medzi TOP polohy v rámci Bratislavy. Hotel sa nachádza priamo na pešej zóne a prístup k hotelu je možný iba pešo. Jedinečná poloha hotela robí všetky najvýznamnejšie pamiatky rýchlo dostupné. Bratislavský hrad sa nachádza iba 15 minút chôdze od hotela, Michalská brána iba 3 minúty. APLEND CITY Hotel Perugia je malý hotel so 14 izbami, malou knižnicou na prvom poschodí hotela a reštauráciou Koliba Kamzík na prízemí hotela. Hotel pozostáva z 3 druhov izieb: Klasik, Klasik Premium a Deluxe.
Kultúra
Internet Klimatizácia TV Reštaurácia Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko