Slovensko
Menu

APLEND CITY HOTEL MICHALSKÁ hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Baštova 4, 811 03 BRATISLAVA
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
APLEND CITY HOTEL MICHALSKÁ
APLEND CITY Hotel Michalska sa nachádza v najstaršej a historicky najbohatšej časti Starého Mesta, len niekoľko metrov od Michalskej veže. Neskorobarokový meštiansky dom bol postavený už v 15. storočí. Odvtedy prešiel niekoľkými rekonštrukciami a prestavbami. Dnešnú podobu hotel získal v roku 2017. Do historických priestorov sa tak vniesol duch súčasnosti. Poloha hotel patrí medzi najlepšie v meste. Baštová ulica je jednou z najstarších ulíc v Starom Meste. Jedinečná poloha hotela robí každú pamiatku rýchlo dostupnou. Hotel má 14 izieb rozmiestnených na 3 poschodiach. 12 hotelových izieb je dvojposteľových. 1 izba je jednoposteľová a 1 izba je štvorposteľová. Izby sú rozmiestnené do 4 kategórii: jednolôžková, dvojlôžková, dvojlôžková superior a štvorlôžková.
Kultúra
Internet TV Reštaurácia Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko