Slovensko
Menu

PENZIÓN SLÁVIA hodnotenie hodnotenie  

1. mája 28/A, 058 01 POPRAD
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
PENZIÓN SLÁVIA
Penzión Slávia sa nachádza 200 metrov od centra Popradu. Ponúka vám ubytovanie v izbách so súkromnou kúpeľňou a bezplatným Wi-Fi a káblovým pripojením na internet. Raňajky formou bufetu a rôzne pokrmy si môžete vychutnať v reštaurácii priamo na mieste. Niektoré izby sú vybavené chladničkou, spoločné kuchyne možno nájsť na chodbe a k dispozícii je tiež bezpečnostná schránka. Riad, sušič vlasov a žehliace potreby môžete využívať zdarma. K dispozícii je vám kompletne vybavená spoločná kuchyňa. Využívať môžete aj bezplatné súkromné parkovisko. Na železničnú a autobusovú stanicu prídete za 5 minút. Hostia získajú zľavu zo vstupného do popradského aquaparku Aquacity, ktorý je vzdialený 700 metrov. Cesta autom na letisko trvá 10 minút. Do Vysokých Tatier sa dostanete autom za 15 minút a do Slovenského raja za 20 minút.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Kultúra
Tenisový kurt
Minigolf
Golf
Wellness
Parkovanie Internet TV Reštaurácia Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko