Slovensko
Menu

VILA KALINČIAK  

Dolný Smokovec 64, 059 89 VYSOKÉ TATRY
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
3652957
VILA KALINČIAK
Zariadenie poskytuje relaxačno – rekondičné a ubytovacie služby pre dospelých, spojené s aktívnym odpočinkom v prekrásnom horskom prostredí. Klubový charakter ubytovania a služieb zaručuje pohodlie, komfort, osobitný prístup a domáce prostredie. K najžiadanejším službám patria pobyty spojené s vysokohorskou turistikou s možnosťou doprovodu, pobyty s výstupom na horské chaty, pobyty spojené s lyžovaním počas zimnej sezóny, pobyty s možnosťou redukcie nadváhy, pobyty s cykloturistikou, pobyty spojené s návštevou termálnych kúpalísk v okolí - predovšetkým Vrbova a pobyty uzatvorených skupín. K nezabudnuteľným zážitkom patrí večer s posedením pri ohni s grilovanými špecialitami, ktoré sú pripravované na drevenom uhlí za vilou Kalinčiak.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpele
Kultúra
Tenisový kurt
Minigolf
Golf
Wellness
Parkovanie Internet TV Reštaurácia Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko