Slovensko
Menu

HOTEL AMADE CHÂTEAU hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Vrakúň 333, 93025 VRAKÚŇ
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
HOTEL AMADE CHÂTEAU
AMADE CHÂTEAU je 5-hviezdičkový boutique hotel, ktorý sa nachádza na Žitnom ostrove v obci Vrakúň. Ponúka elegantne zariadené izby, zdobené ručne maľovanými tapetami a ručne tkanými prikrývkami. Niektoré izby majú vlastné patio alebo terasu. V reštaurácii hotela môžete ochutnať tradičné regionálne jedlá a pritom sa kochať výhľadom do anglickej záhrady. Cukráreň s ručne maľovanými prírodnými scenériami ponúka čerstvé pečivo a koláče. Na nápoj pri krbe si môžete zájsť do lobby baru. Oddychovať môžete napríklad na slnečnej terase, vo vonkajšom alebo krytom bazéne alebo v tureckých kúpeľoch (hammam) s tradičnými procedúrami. V hoteli si môžete zahrať aj tenis alebo bedminton. Taktiež sa môžete vybrať spoznávať okolie zo sedadla požičaného bicykla.
Turistika
Cyklistika
Kúpalisko
Kultúra
Golf
Parkovanie Internet Klimatizácia TV Wellness Bazén Reštaurácia Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko