Slovensko
Menu

HOTEL SVÄTOJÁNSKY KAŠTIEĽ hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Starojánska 24, 03203 LIPTOVSKÝ JÁN
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
3910918
HOTEL SVÄTOJÁNSKY KAŠTIEĽ
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia. Novozrekonštruovaný Hotel Svätojánsky kaštieľ z pôvodne renesančného objektu zo 17. storočia sa nachádza v malej historickej obci Liptovský Ján, ktorá dostala do vienka mimoriadne krásnu prírodu s najkrajšou dolinou v Nízkych Tatrách. Z pôvodného objektu sa do súčasnosti zachovala presklená loggia na hlavnej fasáde, ktorú tvoria 4 mohutné stĺpy s iónskymi hlavicami a zároveň aj časť pôvodnej urbanistickej štruktúry. Štýlový hotel s nádychom minulosti obkolesuje prekrásny park, v ktorom sa doposiaľ nachádza pôvodná gaštanová alej. V tomto parku nájdete neopakovateľné posedenie v tichom prostredí, ktoré je sprevádzané príjemným zvukom kvapkajúcej vody z fontány umiestnenej v strede hotelového parku.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Kultúra
Tenisový kurt
Golf
Wellness
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet Klimatizácia TV Wellness Reštaurácia Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko