Slovensko
Menu

VOLIS ACADEMY FOR KIDS  

Štefánikova 19, 811 05 BRATISLAVA
Platba kartou
VOLIS ACADEMY FOR KIDS
Volis Academy ponúka pre deti jazykové tábory, vďaka ktorým sa vzdelávajú aj počas prázdnin. Na výber majú buď denný alebo týždenný tábor. DENNÝ JAZYKOVÝ TÁBOR: Na tomto tábore netreba stavať stan. Leto plné zážitkov môžu Vaše deti zažiť aj priamo v Bratislave! Množstvo aktivít, zábavy a predovšetkým výučba cudzieho jazyka hravou komunikačnou metódou na ne čakajú každý deň, od pondelka do piatka od 8 – 18,00 hod. Poobede sa budú tešiť na Virtuálnu realitu, Bibianu, Bowling, Lanoland, Laser Arénu alebo inú športovú aktivitu. A večer sa spolu opäť s dieťaťom vidíte! TÝŽDENNÝ JAZYKOVÝ TÁBOR: Spoznať krásu slovenskej prírody, pravidlá anglického jazyka a zažiť pritom množstvo zábavy? To všetko môžu Vaše deti na našom týždennom jazykovom tábore v rekreačnom stredisku Lagáň, Radava. Čaká na ne množstvo hier, výletov a zdokonalenie sa v cudzom jazyku bez námahy a bifľovania. Všetko vyučovanie prebieha formou hry, pod dohľadom našich skúsených lektorov.

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko