Slovensko
Menu

HOTEL BLACK HORSE hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Baštová 25, 08001 PREŠOV
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
HOTEL BLACK HORSE
Hotel Black Horse je 4-hviezdičkový hotel situovaný v historickom centre mesta Prešov a pozostáva z troch typov izieb. Apartmány, štandard a economy izby. Všetky izby sú ladené do moderného minimalistického moderného dizajnu a vďaka nadštandardné kvalitným materiálom a vybaveniu vám ponúkajú jedno z najlepších ubytovaní v Prešove. Každá izba je vybavená LCD TV, minibarom, trezorom. Na prízemí hotela je recepcia s nepretržitou prevádzkou, ktorá hovorí šiestimi jazykmi a je plne pripravená splniť všetky želania hostí na najvyššej úrovni. Kontinentálne raňajky formou bufetu sú podávané v Crystal bare, ktoré si môžete vychutnať aj na letnej terase. Nechýba ani strážené parkovisko vedľa hotela a ako bonus všetci naši hostia pri príchode dostanú welcome drink, ktorý celý pobyt len zdokonalí.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Kúpele
Kultúra
Tenisový kurt
Wellness
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet Klimatizácia TV Reštaurácia Upratovacie služby Vhodné pre domáce zvieratá

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko