Slovensko
Menu

DETSKÁ LETNÁ AKADÉMIA VALLIS  

Trhová 1/A, 917 01 TRNAVA
WA3975380
DETSKÁ LETNÁ AKADÉMIA VALLIS
Ponorte sa s nami do motivujúcej podmanivej ríše letnej zábavy. Rodinné zázemie a skvelá atmosféra. Každý rok spájame naše dlhoročné skúsenosti z výučby angličtiny kreativitou, autentickosťou a stabilitou, ktoré symbolizujú našu jazykovú školu, sú zárukou kvality a získania prestížneho vzdelania. Po týždni strávenom v našom prostredí, účasťou na rôznych aktivitách, projektoch môžete u detí očakávať zlepšenie sociálnych schopností a zručností, zvýšenie sebavedomia a istoty pri používaní anglického a nemeckého jazyka ako i získanie nových priateľstiev. Doprajte aj vy svojim deťom radosť z nevšedného zážitku, na ktorý si budú dlho pamätať a ktorý aj využijú. Nové znalosti, priateľstvá a skvelý tím animátorov sa ich už nevedia dočkať.
Aktivity pre deti
Animačný program

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko