Slovensko
Menu

FITKIDS - SUMMER BOOT CAMP BB  

Hrušovská 1B, 821 07 BRATISLAVA
WA3979626
FITKIDS - SUMMER BOOT CAMP BB
Aj tohtoročný FitKids Bootcamp 2021 sa bude niesť v znamení úžasných výkonov, nových kamarátov, pohybových aktivít, poobednej únavy a samozrejme super zábavy. Pripravili sme si pre vás pestrý program plný pohybu, poznávania, hier a po novom sme do neho pridali aj cyklotúru po lese, lúkach a poznávacie výlety našej prírody. Zo športov si deti prídu opäť na obľúbené plávanie, džudo, atletiku a všeobecnú pohybovú prípravu. Tréningy budú striedané s animačným programom. Nezabúdame aj na relax, radi si pozrieme najnovšiu rozprávku alebo, aj film. Ako sa na správnych športovcov patrí aj naša strava bude kvalitná a zdravá počas celého dňa. Ak chcete mať istotu, že sa ujde miesto aj pre vaše dieťa, poponáhľajte sa rezervovať miesto už TERAZ !
Aktivity pre deti
Animačný program

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko