Slovensko
Menu

HOTEL CRYSTAL hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Slovenskej Jednoty 8, 04001 KOŠICE
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
HOTEL CRYSTAL
Novootvorený, moderný, trojhviezdičkový Hotel Crystal, strategicky umiestnený v centre mesta Košice, je správnou voľbou pre business zákazníkov aj pre hostí, ktorí chcú v Košiciach stráviť svoj voľný čas. Ako naši hostia máte vďaka atraktívnej polohe možnosť v priebehu pár minút dostať sa do centra mesta s najhodnotnejšími kultúrnymi a historickými pamiatkami mesta Košice, ako Dóm sv. Alžbety, Štátne divadlo, Urbanova veža, Východoslovenské múzeum, a iné. Prehliadku historického centra môžte spojiť s návštevou obchodného centra Aupark v jeho bezprostrednej blízkosti. Určite oceníte vynikajúcu dopravnú dostupnosť – zastávka MHD vedľa hotela, vlaková a autobusová stanica je od hotela 10 minút chôdze a medzinárodné letisko je vzdialené približne 15 minút jazdy autom. Vychutnajte si pobyt v Košiciach najlepšie, ako sa len dá. Rezervujte si ubytovanie v moderne zariadených priestranných izbách navrhnutých pre súčasné potreby moderných cestujúcich, obchodných partnerov a ostatných návštevníkov Košic.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kultúra
Tenisový kurt
Minigolf
Golf
Wellness
Aktivity pre deti
Animačný program
Parkovanie Internet TV Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko