Slovensko
Menu

Apartmany Credo hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Dolný Smokovec 205, 05981 DOLNÝ SMOKOVEC
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
WA4091275
Apartmany Credo
Ubytovacie zariadenie Apartmány Credo Old, Dolný Smokovec sa nachádza vo Vysokých Tatrách len 12 km od Lomnického štítu a ponúka ubytovanie s reštauráciou, záhradou, izbovou službou a bezplatným súkromným parkoviskom. V okolí tohto privátu sa hostia môžu venovať lyžovaniu a cyklistike. Privát má 1 spálňu, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchynku s jedálenským priestorom a 1 kúpeľňu s vírivkou. Nechýbajú v ňom ani uteráky a posteľná bielizeň. V priváte sa každý deň podávajú raňajky formou bufetu. Ubytovanie ponúka aj detské ihrisko a hostia si v ňom môžu prenajať auto. Gerlachovský štít je od ubytovacieho zariadenia vzdialený 13 km. Letisko Poprad-Tatry, ktoré je k privátu najbližšie, sa nachádza vo vzdialenosti 4 km.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Kúpele
Kultúra
Tenisový kurt
Minigolf
Golf
Wellness
Aktivity pre deti
Animačný program
Parkovanie Internet TV Wellness Reštaurácia Upratovacie služby Vhodné pre domáce zvieratá

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko