Slovensko
Menu

HOLIDAYRAJ hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Malatíny 142, 03215 Partizánska Ľupča
WA4127348
HOLIDAYRAJ
Ubytovanie Holiday Raj sa nachádza v pokojnej obci Malatiny, obklopenej lúkami a kopcami. Ponúka záhradu s rozlohou 1,3 hektára a výhľadom na okolitú krajinu. Každá horská chata v ubytovaní Holiday Raj má súkromnú terasu, drevený altánok, gril a detské ihrisko. Interiér je zdobený rustikálnym dreveným obložením a nábytkom a nájdete tu krb a priestor na posedenie. Hostia majú k dispozícii aj kompletne vybavenú kuchyňu s jedálenským kútom a satelitnú TV. Personál vám môže zabezpečiť jazdu na koni 5 km od ubytovania. Reštaurácia je vzdialená 300 metrov a obchod s potravinami 1,5 km. Za 15 minút sa autom dostanete k turistickému chodníku Prosiecka a Kvačianska dolina a do lyžiarskeho strediska Ružomberok Ski Park. Hostia majú k dispozícii bezplatné súkromné ​​parkovisko priamo pred chatkami.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Kúpele
Kultúra
Tenisový kurt
Golf
Wellness
Aktivity pre deti
Animačný program
Parkovanie Internet Klimatizácia TV Wellness Upratovacie služby Vhodné pre domáce zvieratá

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko