Slovensko
Menu

HORENRONSKÝ DVOR  

Hviezdoslavova 172/34, 97667 Závadka nad Hronom
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
WA4152105
HORENRONSKÝ DVOR
Horehronský dvor Vám ponúka moderné a útulné ubytovanie s maximálnou kapacitou 20 osôb. K dispozícii sú dva 5-lôžkové apartmány a jeden 4 a 6-lôžkový apartmán, pričom každý disponuje vlastným vchodom do budovy a tiež terasou. Apartmány sú vybavené spálňou s manželskou posteľou a prístelkami v apartmánoch Vápenica, Varecha a Košariská. Nachádza sa v nich aj obývacia miestnosť s televízorom a gaučom, ktorý slúži ako prístelka pre dve osoby. Súčasťou miestnosti je plne vybavený kuchynský kút s keramickou varnou doskou, chladničkou a jedálenským posedením. Nechýba tu ani kúpeľňa s toaletou a sprchovacím kútom. Samozrejmosťou je pripojenie na internet pomocou siete WiFi. O dokonalý oddych sa postará wellness so saunou, vírivkou a kúpacou kaďou. V prípade záujmu je možnosť zabezpečiť aj masérske služby. Súčasťou dvora je spoločenská miestnosť s posedením, televízorom a barom, práčka so sušičkou, zapožičiavanie e-bikov a e-kolobežky. Horehronský dvor ponúka tiež možnosť osláv s prenajatím party stanu, pivných setov a stolov. Vaše autá zaparkujete na stráženom parkovisku priamo pri objekte. Horehronský dvor je situovaný v obci Závadka nad Hronom, v okrese Brezno. V okolí sa vyberiete na túru a zdoláte tak Kráľovu hoľu, vyjdete na rozhľadňu Polomské očko a pozriete si technickú pamiatku Chmarošský viadukt v Telgárte. V blízkosti sa nachádza aj prameň rieky Hron. Počas zimnej sezóny si užijete skvelú lyžovačku v Ski Polomka Bučník, Ski Telgárt a bežkári si prídu na svoje priamo v obci, kde sú vybudované bežkárske trate.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Minigolf
Golf
Wellness
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet TV Wellness Upratovacie služby Vhodné pre domáce zvieratá

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko