Slovensko
Menu

VILLA DR.SZONTAGH EST. 1876 hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Nový Smokovec 39, 06201 Vysoké Tatry
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
WA4158872
VILLA DR.SZONTAGH EST. 1876
Tento dokonale obnovený unikátny hotel je dom s historickým dedičstvom, zasadený do idylickej krajiny s úchvatným pozadím Tatier. Výsadné dedičstvo, ktoré bolo domovom zakladateľov Nového Smokovca, prepožičiava tejto štýlovej rezidencii pocit elegancie. Poskytujúc individuálne navrhnuté, komfortné a moderné ubytovanie s tradičnými prvkami, hotel je nasiaknutý atmosférou domova, a tvorí ideálnu základňu pre objavovanie okolitého prostredia. Napriek malebnej lokalite a pokojnému prostrediu uprostred nádhernej prírodnej scenérie, v okolí je veľa zaujímavostí a kultúrnych pamiatok. Relaxujte a vychutnajte si panoramatický výhľad na pokojnú krajinu, alebo preskúmajte monumentálne hory, ktoré sú ideálne pre rôzne športy. Nájdete tu aj veľa príležitostí pre aktívny odpočinok, a to nielen v zime.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Golf
Wellness
Parkovanie Internet TV Wellness Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko