Slovensko
Menu

SOJKA RESORT hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Malatíny 104, 03215 Malatíny
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
WA4164835
SOJKA RESORT
Rezort Sojka – Hotel & Drevenice sa nachádza v pokojnej dedinke Malatíny uprostred Liptova medzi Vysokými a Nízkymi Tatrami. Ponúka ubytovanie vo viacerých budovách postavených v tradičnom slovenskom štýle, ktoré sú rozmiestnené vo veľkej záhrade. Wellness centrum v rezorte ponúka bazén, detský bazén, fínsku saunu, infračervenú saunu, parnú saunu, bylinkovú saunu a relaxačnú miestnosť. Hostia môžu využiť rôzne masáže a procedúry a osviežiť sa vo wellness bare. Vstup na 3 hodiny je spoplatnený. V okolitých záhradách sa nachádza detské ihrisko, pieskoviská, stolný tenis, minigolf, malá galéria so sochami, multifunkčné ihrisko a vonkajší bufet. V izbách môžete využívať bezplatné Wi-Fi, satelitnú TV, bezpečnostnú schránku a kúpeľňu so sprchovacím kútom a bezplatnými toaletnými potrebami. V hotelovej reštaurácii sa podávajú vynikajúce jedlá slovenskej i medzinárodnej kuchyne. V bare si môžete vybrať zo širokej ponuky slovenských vín a miestnych a belgických pív. Rezort Sojka sa nachádza v blízkosti termálneho prameňa Bešeňová a veľkého Aquaparku Tatralandia. Ku krásnym jaskyniam v Demänovskej doline, drevenému kostolu Svätý Kríž a skanzenu v Pribyline je to len na skok.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Kúpele
Tenisový kurt
Minigolf
Wellness
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet TV Wellness Bazén Reštaurácia Upratovacie služby Vhodné pre domáce zvieratá

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko