Slovensko
Menu

DREVENICE LAZISKO  

Lazisko 175, 032 11 LAZISKO
WA4166855
DREVENICE LAZISKO
Drevenice Lazisko vám prinášajú komfortné ubytovanie priamo v srdci Liptova, na okraji národného parku Nízke Tatry. Lokalita sa nachádza v malej a pokojnej obci Lazisko, asi 10 km juhozápadne od Liptovského Mikuláša, v nadmorskej výške 670 m. Známa Demänovská dolina, brána do lyžiarskeho strediska Jasná, je vzdialená len 3 km vzdušnou čiarou. Aktuálne sa na rozľahlom pozemku s rozlohou 40 árov nachádza prvá, úplne nová, drevenica, v ktorej sú umiestnené dva samostatné, priestranné troj-izbové apartmány: apartmán Siná a apartmán Chabenec. Apartmány dostali mená podľa neďalekých vrcholov Nízkych Tatier. Pokiaľ fandíte turistike, na tieto krásne vrchy sa určite oplatí naplánovať si výlet. Lokalita Dreveníc sa nachádza na úpätí severných svahov Nízkych Tatier. Priamo z ubytovania je možné podnikať rôzne výlety, od nenáročných prechádzok po okolitých lúkach, cez dlhšie túry do Mošnickej alebo Dúbravskej doliny plnej lesných plodov a hríbov až po turistiku na hrebene Nízkych Tatier pre tých, ktorí to myslia s turistikou vážne. V lete je lokalita vhodná aj pre cyklovýlety, či už po okolitých dolinách, alebo k Liptovskej Mare, kde si vychutnáte všetky vodné športy. V zime dominuje lyžovanie a sánkovanie, pričom v blízkosti sa nachádza niekoľko lyžiarskych stredísk (Ski Žiarce, Jasná, Opalisko, Malinô Brdo, Zuberec). Aj pre fanúšikov histórie a kultúry sa niečo nájde. Asi 300 m od ubytovania si môžete pozrieť drevený artikulárny evanjelický kostol vo Svätom Kríži, ktorý je jednou z najväčších celodrevených stavieb strednej Európy. V Liptovskom Mikuláši a Ružomberku sa zase oplatí navštíviť niekoľko múzeí, prípadne si naplánovať výlet do skanzenov v okolí (Pribylina, Vlkolínec, Zuberec).
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Kúpele
Kultúra
Minigolf
Wellness
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet TV Wellness Bazén Upratovacie služby Vhodné pre domáce zvieratá

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko