Slovensko
Menu

REZORT MASARYKOV DVOR hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Pstruša 339, 962 12 Vigľaš
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
REZORT MASARYKOV DVOR
Rezort Masarykov dvor sa nachádza v obci Pstruša a ponúka reštauráciu, bar, spoločenskú miestnosť a záhradu. Tento 3-hviezdičkový hotel má terasu. K dispozícii je aj krytý bazén, bezplatné Wi-Fi dostupné vo všetkých priestoroch a recepcia s nepretržitou prevádzkou. Izby sú vybavené písacím stolom, TV s plochou obrazovkou, posteľnou bielizňou, uterákmi a majú súkromnú kúpeľňu. V izbách je k dispozícii šatníková skriňa. V ubytovaní Rezort Masarykov dvor sa podávajú kontinentálne raňajky. V areáli ubytovania sa nachádza detské ihrisko. Počas pobytu v ubytovaní Rezort Masarykov dvor sa hostia môžu venovať rôznym aktivitám v obci Pstruša a okolí, ako je pešia turistika a cyklistika. Banská Bystrica sa nachádza 40 km a Banská Štiavnica 48 km od ubytovania.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Kultúra
Wellness
Aktivity pre deti
Animačný program
Parkovanie Internet Klimatizácia TV Wellness Bazén Reštaurácia Upratovacie služby Vhodné pre domáce zvieratá

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko