Slovensko
Menu

HOTEL LUJZA MAJOR hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Tatranská Lomnica 33, 05960 VYSOKÉ TATRY
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
HOTEL LUJZA MAJOR
APLEND Hotel Lujza Major patrí medzi novinky spoločnosti APLEND. Novozrekonštruovaný 3* hotel s 33 izbami v centre Tatranskej Lomnice ponúka ubytovanie pre 2-4 osoby, alebo pre väčšie rodiny do 7 osôb v predelených izbách. Hotel je situovaný v srdci Tatranskej Lomnice s výborným prístupom od Tatranskej železnice. Hostia ocenia blízkosť centra Tatranskej Lomnice ako aj blízkosť lanoviek nachádzajúcich sa len 10 minút chôdze od hotela. Ku každému pobytu získa hosť raňajky úplne zadarmo ! Izby hotela sú vybavené komfortnými posteľami. Každá izba ponúka chladničku, kanvicu, poháre na víno ako aj šálky na čaj. Hostí pri príchode čaká uvítací balíček s instantnou kávou, čajom a cukrom. Hostia hotela môžu využiť služby APLEND v Hoteli Kukučka a to vstup do wellness, požičovňu bicyklov ako aj služby reštaurácie Olívia Restaurant, kde obdržia 10% zľavu na jedlo.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Tenisový kurt
Wellness
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet TV Wellness Reštaurácia Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko