Slovensko
Menu

ATRIUM HIGH TATRAS  

Nový Smokovec 42, 06201 Vysoké Tatry
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
ATRIUM HIGH TATRAS
Prepracovaný koncept služieb pre rodiny, ale aj nadštandardné zázemie pre firmy. Služby prepracované do každého detailu, to je hlavnou charakteristikou hotela Atrium. Atrium Hotel v Novom Smokovci je ideálnym miestom pre rodinnú dovolenku alebo pracovnú cestu v príjemnom horskom prostredí Vysokých Tatier. V hotelierstve sme spojili najlepší koncept babyfriendly služieb pre rodiny s deťmi so špičkovými službami v oblasti kongresov a školení. Naše zrekonštruované kongresové centrum splní požiadavky aj náročných klientov. Z hotelových izieb ako aj reštaurácie s panoramatickým výhľadom sa ponúka prekrásny pohľad na tatranské štíty alebo na slnkom zaliatu Podtatranskú kotlinu. V bezprostrednom okolí hotela je množstvo turisticky atraktívnych miest. Len pár krokov od hotela sa nachádza nástupná stanica Starý Smokovec - Hrebienok – východiskový bod mnohých turistických trás. Športové možnosti a rôzne formy netradičnej zábavy sa Vám ponúkajú v letnej aj zimnej sezóne. Atrium Hotel je jedným z členov hotelovej siete TRINITY Hotels & Resorts, ktorá pre svojich klientov, či už ide o hotelových hostí alebo firemné podujatia, poskytuje výhodne benefity a nadštandardnú starostlivosť.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Kultúra
Wellness
Aktivity pre deti
Animačný program
Parkovanie Internet TV Wellness Bazén Reštaurácia Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko