Slovensko
Menu

HOTEL KOCHAU hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Kováčová 406, 96237 KOVÁČOVÁ
Platba kartou
Platba priamo u ubytovacieho zariadenia
HOTEL KOCHAU
Hotel Kochau sa nachádza v obci Kováčová 35 km od Mestského hradu Kremnica. Ponúka ubytovanie so záhradou, bezplatným súkromným parkoviskom, spoločenskou miestnosťou a terasou. Hotel má súkromnú pláž a je vzdialený 7,1 km od Zvolenského hradu a 11 km od dreveného kostolíka v obci Hronsek zapísaného na zozname UNESCO. Počas pobytu si môžete vychutnať jedlo v reštaurácii alebo nápoj v bare a vo všetkých priestoroch hotela je k dispozícii bezplatné Wi-Fi. Všetky hotelové izby disponujú písacím stolom, TV s plochou obrazovkou a súkromnou kúpeľňou. Nechýbajú v nich ani uteráky a posteľná bielizeň. Izby sú vybavené rýchlovarnou kanvicou, niektoré majú balkón a z iných je výhľad na hory. V izbách nechýba ani šatníková skriňa. Každý deň sa v hoteli podávajú raňajky formou bufetu, à la carte a kontinentálne raňajky. Počas pobytu v ubytovaní Hotel Kochau sa môžete venovať rôznym aktivitám v obci Kováčová a jej okolí, ako sú pešia turistika a lyžovanie. Nový zámok a Kostol sv. Kataríny sú od hotela vzdialené 31 km. Najbližšie letisko je Letisko Poprad-Tatry, ktoré je od ubytovania Hotel Kochau vzdialené 146 km.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Kúpele
Golf
Wellness
Parkovanie Internet TV Wellness Bazén Reštaurácia

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko