Slovensko
Menu

HOTEL HRABOVO hodnotenie hodnotenie  

Hrabovská cesta 30, 03401 Ružomberok
WA4752188
HOTEL HRABOVO
Hotel Hrabovo** sa nachádza len pár minút od centra Ružomberka. Aj napriek blízkej polohe mesta sa Hotel Hrabovo** nachádza v pokojnom srdci prírody. Len niekoľko metrov od vodnej nádrže Hrabovo a na dosah obľúbeným turistickým trasám Veľkej aj Malej Fatry, či Chočských vrchov. Naši hostia isto ocenia fakt, že hneď vedľa vstupu do hotela sa nachádza kabínková lanovka. Tá sa hodí v každom ročnom období, keďže vás vyvezie priamo na svahy turistického a lyžiarskeho strediska Malinô Brdo (960-1209 m.n.m.) . V zime lyžovačka, v lete turistika i jazda na bicykloch. To je aktívna dovolenka na Liptove. Hotel Hrabovo** disponuje izbami v celkovom počte 27, s kapacitou 72 lôžok plus prístelky. Nájdete tu novo zrekonštruované luxusné apartmány, manželské izby, v ktorých si spolu so svojou polovičkou môžete užiť ničím nerušený pobyt, rodinné izby a izby s oddelenými lôžkami vhodné pre väčšie rodiny. Pokojné prostredie v okolí hotela je ako stvorené na relax a rôzne športové a rekreačné aktivity. Región Liptov disponuje bohatou ponukou turistických a cyklistických trás, akvaparkov, zábavných parkov a historických pamiatok.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kúpalisko
Wellness
Aktivity pre deti
Animačný program
Parkovanie Internet TV Reštaurácia Upratovacie služby

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko