Slovensko
Menu

GALICIA NUEVA ZÁMOCKÝ HOTEL hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Zámocká 7, 98511 HALIČ
WA5157669
GALICIA NUEVA ZÁMOCKÝ HOTEL
Myšlienka obnovy národnej kultúrnej pamiatky nesie v sebe hlboký odkaz. Vdýchnuť život klenotu ukrytého pod prachom dávnej minulosti a vytvoriť tak miesto, kde sa stretáva dávna minulosť s prítomnosťou. Tie ruka v ruke kráčajú a tvoria novodobé dejiny Galicia Nueva, zámockého hotela****, ktorého súčasťou sú všetci úžasní hostia. Ďakujeme, že nám dovolíte premieňať vaše sny na nezabudnuteľné zážitky. Spolu vytvárame miesto, kde môžete zažiť výnimočné chvíle a intenzívne cítiť „genius loci“ a ducha tých, ktorí tu boli pred vami. Po desiatich rokoch rekonštrukčných prác sa v roku 2016 otvorili brány národnej kultúrnej pamiatky – renesančno-barokového zámku v Haliči. Po dôkladnej a citlivej rekonštrukcii sa chátrajúci zámok premenil na výnimočný zámocký hotel. Hotel je určený klientom, ktorí vyhľadávajú mierne aktívny oddych bez rušivých vplyvov masovej turistiky. Návštevníkom poskytuje nadštandardné ubytovanie so zariadením reprezentujúcim rôzne historické a umelecké slohy. Zámocký hotel je ideálnym miestom na usporiadanie kongresov, pracovných stretnutí, workshopov, svadieb, plesov či koncertov. Pre ďalšie rôznorodé aktivity je možné využiť priestory reštaurácie či vinárne so salónikmi, knižnicu alebo kupolu s terasou a nádherným výhľadom na široké okolie Haliče. Dokonalý relax je možné si vychutnať v osobitých priestoroch wellness s bazénom, saunami a vírivou vaňou. V zámockom parku a lesoparku s rybníkom objavia návštevníci idylku pokoja a krásy okolitej prírody.
Turistika
Cyklistika
Kúpele
Kultúra
Tenisový kurt
Wellness
Parkovanie Internet Klimatizácia TV Wellness Bazén Reštaurácia Upratovacie služby Vhodné pre domáce zvieratá

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko