Slovensko
Menu

APARTMÁNY A ŠTÚDIA KAMZÍK  

Mistriky 400, 976 39 Donovaly
WA5199196
APARTMÁNY A ŠTÚDIA KAMZÍK
Apartmánový dom Kamzík vám ponúka celoročné ubytovanie v priestranných a plne vybavených apartmánoch, štúdiách alebo mezonete. Vďaka skvelej polohe priamo pri detskej lyžiarskej škole FUN PARK a zjazdovkách Záhradište (200m) a Nová Hoľa (400m) je ideálnym miestom pre rozprávkovú zimnú dovolenku. V lyžiarskom stredisku PARK SNOW DONOVALY si prídu na svoje milovníci zjazdového lyžovania, slalomu i bežkovania. V lete je tu pre vás i vaše deti pripravená FUN ARÉNA, v ktorej nájdete bobovú dráhu, trampolínu, skákací hrad pre deti či lezeckú stenu. Okrem toho môžete uniknúť do prírody a vychutnať si aktívny oddych v prostredí Nízkych Tatier a Veľkej Fatry. Zažite to pravé leto i zimu na Donovaloch! AD Kamzík sa nachádza na Donovaloch v časti Mistríky a ponúka vám komfortné ubytovanie v apartmánoch, štúdiách a mezonete. Každá ubytovacia jednotka je vybavená kuchyňou, spálňou, obytnou časťou s posteľou či rozťahovacou pohovkou a televízorom. Samozrejmosťou je i kúpeľňa, toaleta a balkón. Zároveň, v suteréne Apartmánového Domu KAMZÍK nájdete miestnosť na odkladanie lyží, bicyklov a garáž. Neváhajte a užite si skvelú dovolenku práve u nás.
Turistika
Cyklistika
Lyžovanie
Kultúra
Wellness
Aktivity pre deti
Parkovanie Internet TV

Prosíme Vás, aby ste si pred potvrdením rezervácie najprv overili, či je platba kartou Edenred akceptovaná vo vybranom zariadení.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko