Slovensko
Menu
Online manuál

Rodinný Dom v Ivachnovej 145  

ivachnova, 034 83 Ivachnová
Rodinný Dom v Ivachnovej 145

Ubytovanie Rodinný Dom v Ivachnovej 145 sa nachádza v Ivachnovej 22 km od miesta Aquapark Tatralandia a 23 km od miesta Demänovská ľadová jaskyňa. Hostia tu majú k dispozícii terasu a bezplatné Wi-Fi v celom ubytovaní a využívať môžu bezplatné súkromné parkovisko. Každá izba v ubytovaní Rodinný Dom v Ivachnovej 145 má šatníkovú skriňu. V izbách ubytovania Rodinný Dom v Ivachnovej 145 je k dispozícii aj spoločná kúpeľňa so sprchou a sušičom vlasov a majú tiež výhľad na hory. V každej izbe v ubytovaní Rodinný Dom v Ivachnovej 145 sa nachádza písací stôl a TV s plochou obrazovkou. Hostia môžu v ubytovaní Rodinný Dom v Ivachnovej 145 využívať gril. Ubytovanie Rodinný Dom v Ivachnovej 145 sa nachádza 34 km od miesta Oravský hrad. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Rodinný Dom v Ivachnovej 145 vzdialené 68 km.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko