Slovensko
Menu
Online manuál

Privat Ludmila  

Št.Nahalku č.133/71, 059 40 Liptovská Teplička
Privat Ludmila

Ubytovanie Privat Ludmila sa nachádza v Liptovskej Tepličke 31 km od miesta Štrbské pleso. Hostia tu majú k dispozícii záhradu, bezplatné súkromné parkovisko, spoločenskú miestnosť a terasu. V tomto ubytovaní majú hostia k dispozícii spoločnú kuchyňu a bankomat, ako aj bezplatné Wi-Fi v celom ubytovaní. Každá izba má balkón s výhľadom na hory. Izby v ubytovaní Privat Ludmila majú priestor na posedenie, satelitnú TV s plochou obrazovkou, kuchyňu, jedálenský kút a spoločnú kúpeľňu s bezplatnými toaletnými potrebami, s vaňou a sušičom vlasov. V každej izbe v ubytovaní Privat Ludmila nájdete posteľnú bielizeň a uteráky. Hostia ubytovania Privat Ludmila sa môžu v Liptovskej Tepličke a okolí venovať rôznym aktivitám, napríklad lyžovaniu a cyklistike. Ubytovanie Privat Ludmila sa nachádza 41 km od miesta Dobšinská ľadová jaskyňa. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Privat Ludmila vzdialené 33 km.

Parkovanie Internet Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko