Slovensko
Menu
Online manuál

PB Apartments  

43 Zimná, 052 01 Spišská Nová Ves
PB Apartments

Ubytovanie PB Apartments sa nachádza v Spišskej Novej Vsi 25 km od miesta Spišský hrad a 43 km od miesta Dobšinská ľadová jaskyňa. Ponúka bezplatné Wi-Fi, záhradu s terasou a výhľad na mesto. Niektoré ubytovacie jednotky majú satelitnú TV s plochou obrazovkou, kompletne vybavenú kuchyňu s chladničkou a súkromnú kúpeľňu so sprchou a bezplatnými toaletnými potrebami. Hostia môžu v ubytovaní PB Apartments využívať detské ihrisko. Ak máte chuť preskúmať túto oblasť, v okolí sa môžete venovať turistike, lyžovaniu a cyklistike a ubytovanie PB Apartments vám môže zabezpečiť prenájom bicyklov. Ubytovanie PB Apartments sa nachádza 12 km od miesta Katedrála sv. Jakuba v Levoči a 24 km od miesta Goticky kostolik v Žehra. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania PB Apartments vzdialené 31 km.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko