Slovensko
Menu
Online manuál

Chata Musica  

Malatíny 121, 032 15 Nižné Malatíny
Chata Musica

Ubytovanie Chata Musica sa nachádza približne 19 km od miesta Aquapark Tatralandia. Ponúka výhľad na záhradu a hostia tu majú k dispozícii bar a balkón. Na mieste je k dispozícii reštaurácia, bezplatné súkromné parkovisko a bezplatné Wi-Fi. Táto horská chata s výhľadom na hory ponúka terasu, ako aj viacero spální (3), obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu a viacero kúpeľní (2) so sprchou. Súčasťou vybavenia sú uteráky a posteľná bielizeň. Hostia môžu v ubytovaní Chata Musica využívať detské ihrisko. Môžete tu využívať vonkajší bazén, venovať sa turistike či cyklistike alebo relaxovať v záhrade a využívať vybavenie na grilovanie. Ubytovanie Chata Musica sa nachádza 27 km od miesta Demänovská ľadová jaskyňa a 41 km od miesta Oravský hrad. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Chata Musica vzdialené 73 km.

Parkovanie Internet Reštaurácia Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko