Slovensko
Menu
Online manuál

Apartmán Tatran Donovaly Deluxe  

Donovaly 802, 976 39 Donovaly
Apartmán Tatran Donovaly Deluxe

Ubytovanie Apartmán Tatran Donovaly Deluxe sa nachádza na Donovaloch 24 km od miesta Skanzen Vlkolínec, 37 km od miesta Thermal Park Bešeňová a 38 km od miesta Drevený artikulárny kostol Hronsek UNESCO. Ide o ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán ponúka bezplatné súkromné parkovisko a nachádza sa v oblasti, kde sa hostia môžu venovať rôznym aktivitám, napríklad turistike a lyžovaniu. Ubytovanie Apartmán Tatran Donovaly Deluxe má spálne (2), viacero kúpeľní (2) so sprchou a vaňou priestor na posedenie a kuchyňu s umývačkou riadu. Tento apartmán ponúka aj TV s plochou obrazovkou a viacero kúpeľní (2) s bezplatnými toaletnými potrebami. Ubytovanie Apartmán Tatran Donovaly Deluxe má terasu a gril, ako aj predaj skipasov a úschovňu lyží. Ubytovanie Apartmán Tatran Donovaly Deluxe sa nachádza 46 km od miesta Zvolenský zámok. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Apartmán Tatran Donovaly Deluxe vzdialené 101 km.

Parkovanie Internet Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko