Slovensko
Menu
Online manuál

Hotel Mamut hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Moyzesova, 058 01 Poprad
Hotel Mamut

Ubytovanie Hotel Mamut sa nachádza v Poprade 29 km od miesta Štrbské pleso a hostia tu majú k dispozícii terasu, bezplatné súkromné parkovisko a bar. Tento hotel s 3 hviezdičkami má bezplatné Wi-Fi. Niektoré izby majú balkón s výhľadom na mesto. Každá izba v ubytovaní Hotel Mamut má šatníkovú skriňu, TV s plochou obrazovkou a súkromnú kúpeľňu. Sůčasťou vybavenia sú aj uteráky a posteľná bielizeň. Niektoré izby ponúkajú tiež kuchyňu s chladničkou, mikrovlnnou rúrou a sporákom. Všetky izby majú minibar. Hostia ubytovania Hotel Mamut sa môžu v Poprade a okolí venovať rôznym aktivitám, napríklad cyklistike. Ubytovanie Hotel Mamut sa nachádza 30 km od miesta Dobšinská ľadová jaskyňa a 34 km od miesta Chodník korunami stromov. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Hotel Mamut vzdialené 4 km.

Parkovanie Internet Klimatizácia Reštaurácia

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko