Slovensko
Menu
Online manuál

Chalupa Praženica  

Nižná 193, 034 74 Liptovské Revúce
Chalupa Praženica

Ubytovanie Chalupa Praženica sa nachádza v Liptovských Revúcach a ponúka bezplatné Wi-Fi, výhľad na záhradu, záhradu a vybavenie na grilovanie. Tento dovolenkový dom ponúka bezplatné súkromné parkovisko a nachádza sa v oblasti, kde sa hostia môžu venovať rôznym aktivitám, napríklad turistike, lyžovaniu a cyklistike. Tento dovolenkový dom s výhľadom na hory má balkón, ako aj viacero spální (3), obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a rúrou a viacero kúpeľní (2) so sprchou. Ubytovanie Chalupa Praženica sa nachádza 47 km od miesta Oravský hrad a 48 km od miesta Aquapark Tatralandia. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Chalupa Praženica vzdialené 95 km.

Parkovanie Internet Wellness Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko