Slovensko
Menu
Online manuál

Apartmán neďaleko centra mesta  

Nad Laborcom 6 12 poschodie, byt oproti výťahu, 071 01 Michalovce
Apartmán neďaleko centra mesta

Ubytovanie Apartmán neďaleko centra mesta sa nachádza v Michalovciach 11 km od miesta Zemplínska Šírava a 30 km od miesta Vihorlat. K dispozícii tu je bezplatné Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Ubytovanie Apartmán neďaleko centra mesta sa nachádza 30 km od miesta Observatórium Vihorlat. Ubytovanie Apartmán neďaleko centra mesta má spálňu (1), kuchyňu s chladničkou a rúrou, práčku a kúpeľňu (1) so sušičom vlasov a papučami. Súčasťou vybavenia sú uteráky a posteľná bielizeň. Najbližšie letisko (Medzinárodné letisko Užhorod) je od ubytovania Apartmán neďaleko centra mesta vzdialené 40 km.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko