Slovensko
Menu
Online manuál

Apartmán Hrebienok Rezort A307  

18095 Starý Smokovec, 062 01 Starý Smokovec
Apartmán Hrebienok Rezort A307

Ubytovanie Apartmán Hrebienok Rezort A307 sa nachádza v Starom Smokovci 18 km od miesta Štrbské pleso. Ponúka bankomat a službu concierge a hostia tu majú k dispozícii terasu a bezplatné Wi-Fi. Toto ubytovanie s výhľadom na mesto ponúka balkón. Tento apartmán so spálňou (1) má obývaciu izbu so satelitnou TV s plochou obrazovkou a DVD prehrávačom a kompletne vybavenú kuchyňu s chladničkou. Súčasťou vybavenia sú uteráky a posteľná bielizeň. Neďaleko sa môžete venovať lyžovaniu a cyklistike a ubytovanie ponúka aj prenájom lyžiarskeho vybavenia, predaj skipasov a úschovňu lyží. Ubytovanie Apartmán Hrebienok Rezort A307 sa nachádza 25 km od miesta Chodník korunami stromov a 44 km od miesta Dobšinská ľadová jaskyňa. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Apartmán Hrebienok Rezort A307 vzdialené 15 km.

Parkovanie Internet Wellness Bazén Reštaurácia

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko