Slovensko
Menu
Online manuál

Apartmán Stráne  

Sasinkova 6, 036 01 Martin
Apartmán Stráne

Ubytovanie Apartmán Stráne sa nachádza v Martine len 48 km od miesta Kremnický zámok. Ponúka bezplatné Wi-Fi, výhľad na záhradu a má bezplatné súkromné parkovisko. Tento apartmán sa nachádza 20 km od miesta Strečniansky hrad a 18 km od miesta Snowland Valčianska dolina. Tento apartmán s výhľadom na hory má terasu, ako aj viacero spální (2), obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu a kúpeľňu (1) s vaňou. Súčasťou vybavenia sú uteráky a posteľná bielizeň. Na mieste je k dispozícii gril a v blízkosti ubytovania Apartmán Stráne sa môžete venovať lyžovaniu. Ubytovanie Apartmán Stráne sa nachádza 19 km od miesta Kaštieľ Blatnica a 38 km od miesta Lietavský hrad. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Apartmán Stráne vzdialené 120 km.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko