Slovensko
Menu
Online manuál

Apartmány DOMA Domaša  

holčíkovce, 094 05 Holčíkovce
Apartmány DOMA Domaša

Ubytovanie Apartmány DOMA Domaša sa nachádza v destinácii Holčíkovce a ponúka výhľad na jazero, bezplatné Wi-Fi a bezplatné súkromné parkovisko. Každá ubytovacia jednotka má terasu, kompletne vybavenú kuchyňu s chladničkou, kozub, priestor na posedenie s rozkladacou pohovkou, TV s plochou obrazovkou a súkromnú kúpeľňu s vírivkou. K dispozícii je aj umývačka riadu a rúra. Hostia môžu v ubytovaní Apartmány DOMA Domaša využívať gril. Hostia ubytovania Apartmány DOMA Domaša sa v okolí môžu venovať turistike a rybárčeniu alebo môžu oddychovať v záhrade. Najbližšie letisko (Medzinárodné letisko Košice) je od ubytovania Apartmány DOMA Domaša vzdialené 81 km.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko