Slovensko
Menu
Online manuál

Chata SOŠS Vrátna Dolina  

Vrátna Dolina 2057, 013 06 Terchová
Chata SOŠS Vrátna Dolina

Ubytovanie Chata SOŠS Vrátna Dolina sa nachádza v Terchovej a ponúka bezplatné Wi-Fi, výhľad na hory, záhradu, spoločenskú miestnosť a terasu. Táto horská chata má bezplatné súkromné parkovisko a ponúka spoločnú kuchyňu. Táto horská chata má viacero spální (7), satelitnú TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a mikrovlnnou rúrou a viacero kúpeľní (3) s vaňou alebo sprchou. Táto horská chata má aj priestor na posedenie a viacero kúpeľní (3). Na mieste je k dispozícii gril a v blízkosti ubytovania Chata SOŠS Vrátna Dolina sa môžete venovať turistike. Ubytovanie Chata SOŠS Vrátna Dolina sa nachádza 41 km od miesta Oravský hrad a 30 km od miesta Budatínsky zámok. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Chata SOŠS Vrátna Dolina vzdialené 124 km.

Parkovanie Internet Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko