Slovensko
Menu
Online manuál

DVOR POD KRíKMI  

Dravce Bukovinka, 053 14 Spišský Štvrtok
DVOR POD KRíKMI

Ubytovanie DVOR POD KRíKMI sa nachádza v Spišskom Štvrtku v oblasti Prešovský kraj 29 km od miesta Spišský hrad. Ponúka bezplatné Wi-Fi, vybavenie na grilovanie, záhradu a bezplatné súkromné parkovisko. Ubytovanie má klimatizáciu a saunu. Ubytovanie DVOR POD KRíKMI hosťom ponúka terasu, výhľad na záhradu, priestor na posedenie, satelitnú TV s plochou obrazovkou, kompletne vybavenú kuchyňu, v ktorej môžu využívať chladničku a umývačku riadu, ako aj súkromnú kúpeľňu, kde majú k dispozícii sprchu a bezplatné toaletné potreby. K dispozícii je aj rúra, mikrovlnná rúra, sporák, kávovar a rýchlovarná kanvica. Hostia ubytovania DVOR POD KRíKMI si na mieste môžu zahrať šípkam a v okolí tráviť čas turistikou alebo cyklistikou. Ubytovanie DVOR POD KRíKMI sa nachádza 42 km od miesta Dobšinská ľadová jaskyňa a 49 km od miesta Chodník korunami stromov. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania DVOR POD KRíKMI vzdialené 25 km.

Parkovanie Internet Klimatizácia Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko