Slovensko
Menu
Online manuál

Apartman Hestia  

35 Školská, 013 13 Rajecké Teplice
Apartman Hestia

Ubytovanie Apartman Hestia sa nachádza v Rajeckých Tepliciach len 26 km od miesta Strečniansky hrad. Ponúka bezplatné Wi-Fi, výhľad na záhradu a má bezplatné súkromné parkovisko. Tento apartmán s výhľadom na hory ponúka balkón, ako aj viacero spální (2), obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu a kúpeľňu (1) so sprchou. Súčasťou vybavenia sú uteráky a posteľná bielizeň. Ubytovanie Apartman Hestia sa nachádza 12 km od miesta Lietavský hrad a 17 km od miesta Budatínsky zámok. Najbližšie letisko (Letisko Piešťany) je od ubytovania Apartman Hestia vzdialené 107 km.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko