Slovensko
Menu
Online manuál

Vila 27  

Sihot 210, 034 83 Bešeňová
Vila 27

Ubytovanie Vila 27 sa nachádza v Bešeňovej 22 km od miesta Aquapark Tatralandia a hostia tu majú k dispozícii terasu, bezplatné súkromné parkovisko a bar. Tento penzión ponúka reštauráciu. Miesto Demänovská ľadová jaskyňa je vzdialené 23 km. Všetky izby v ubytovaní Vila 27 majú káblovú TV s plochou obrazovkou. V izbách ubytovania Vila 27 je k dispozícii aj bezplatné Wi-Fi a súkromná kúpeľňa s vaňou alebo sprchou a bezplatnými toaletnými potrebami a niektoré izby zahŕňajú výhľad na rieku. V každej izbe v ubytovaní Vila 27 nájdete posteľnú bielizeň a uteráky. Ubytovanie Vila 27 sa nachádza 35 km od miesta Oravský hrad. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Vila 27 vzdialené 68 km.

Parkovanie Internet Reštaurácia

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko